Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yıprak bünyelarda ve yangın merdiveni vadiı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Yangın bapları yangın esnasında esaslı şekilde çhileışmasını çıkarmak dâhilin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya saika vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Genellikle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden taban seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu düzenek, bapnın yangın kapısı yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar, böylece yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın takkadak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bedduaşap yangın kapıları, geleneksel görünümleri ve bozulmamış mimariları yüz hem hane hem bile ticari ortamlarda popülerdir. Genellikle yangına dayanıklı bedduaşaptan yahut kompozit bir malzemeden gestaltlmış muhakkak bir çekirdeğe sahiptirler ve alelumum iç dekora uyması sinein şümul yahut laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page